قالب وردپرس درنا توس
خانه » کاربرد های خانگی و عمومی » * استفاده از ازن در هتل ها، رستوران ها ، کافی شاپ ها و …

* استفاده از ازن در هتل ها، رستوران ها ، کافی شاپ ها و …

از آنجا که ازن به عنوان قوی ترین ، طبیعی ترین ، موثرترین و مطمئن ترین ضد عفونی کننده محسوب می شود ، قادر به کنترل رشد بیولوژیکی ارگانیسم های نا خواسته در محصولات غذایی و سیستم های نگه دارنده آنها می باشد .

استفاده از ازن در صنایع غذایی و مراکز خدماتی مرتبط نظیر: هتل ها، رستوران ها ، کافی شاپ ها و سایر مرکز وابسته بسیار مناسب و مقرون به صرفه است چرا که با تکیه بر قدرت بسیار بالای ازن جهت ضد عفونی مواد غذایی و از بین بردن میکرو ارگانیسم ها- مانند سالمونلا و اشرشیا کلی، قارچ ها، کپک ها و دیگر عوامل بیماری زا- مصرف شوینده های شیمیایی بسیار کمرنگ می شود و خود ازن به دلیل نا پایداری پس از ضد عفونی تبدیل به اکسیژن می گردد و از طرفی با توجه به اینکه ازن ۵۱ بار قوی تر و ۳۰۰۰ بار سریعتر از کلر عمل می کند بنابراین قدرت اکسید کنندگی بالا فعالیت و تاثیر گذاری سریع تر، نتایج بهتر و مطلوب تری را برای استریلیزاسیون نسبت به سایر روش ها در اختیار ما می گذارد.

ازن بدون در نظر گرفتن ماهیت هر نوع میکرواورگانیسم ، آنها را از محیط حذف کرده و در نهایت منجر به افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات می شود . استفاده مستقیم از ازن به عنوان ضد عفونی کننده در صنایع غذایی به صورت گازی یا محلول در آب جهت کاهش بار میکروبی از سال ۲۰۰۱ و با مجوز سازمان غذا و دارو آمریکا تحولی عظیم در روش های سنتی و معمول بهداشت در صنایع غذایی ایجاد کرده است .
کاربرد چند جانبه ازن در صنایع غذایی و مراکز خدماتی مربوطه:
شستشو و نگه داری گوشت ، مرغ ، ماهی و میگو و انواع سبزیجات
شستشو و ضد عفونی تخته های کار، ابزار ، میز کار و سطوح
شستشو و ضد عفونی دست پرسنل و سالن های کار
مزایای استفاده از ازن در مراکز خدماتی :
کاهش میزان مصرف آب
کاهش قابل توجه شوینده های شیمیایی
افزایش عمر مواد غذایی
رعایت صحیح اصول بهداشتی مطابق با استاندارد های روز دنیا.

مطلب پیشنهادی

* کاربرد اکسیژن فعال در بهداشت و سلامت کودکان

                       اسباب بازی های بچه …