خانه » کاربرد های خانگی و عمومی » * کاربرد اکسیژن فعال برای ضدعفونی مرغ، ماهی و گوشت قرمز

* کاربرد اکسیژن فعال برای ضدعفونی مرغ، ماهی و گوشت قرمز

ضدعفونی مرغ، ماهی و گوشت قرمز

 

 

حذف آلاینده های میکروبی موجود درسطح پوست، جلوگیری ازانتشارآلودگی میکروبی توسط  چاقو ، حذف باکتری ها  و ویروس های  ذخیره شده  در شیارها  و حفره های گوشت ، حذف   Listeria ، Hepatitis، salmonella  ,….. و به خصوص باکتری عفونی کامپیلو

اکسیژن فعال در یک روند شیمیایی طبیعی مواد هورمونی و انتی بیوتیک ها را تجزیه واز بین می برد .  البته اگر گوشتی مثل مرغ را به قطعات کوچکتر تبدیل کنید می توانید تمامی ناخالصی های آن را از بین ببرید.

همچنین ببینید

* ضدعفونی ابزارهای پزشکی و جراحی، آرایشی و بهداشتی با ازن

              استریل کردن با اکسیژن فعال  روش بسیار موثر و …