* استفاده از ازن در هتل ها، رستوران ها ، کافی شاپ ها و …
976 Views
از آنجا که ازن به عنوان قوی ترین ، طبیعی ترین ، موثرترین و مطمئن ترین ضد عفونی کننده محسوب می شود ، قادر به کنترل رشد بیولوژیکی ارگانیسم های نا خواسته در محصولات غذایی و سیستم های نگه دارنده آنها می باشد .
استفاده از ازن در صنایع غذایی و مراکز خدماتی مرتبط نظیر: هتل ها، رستوران ها ، کافی شاپ ها و سایر مرکز وابسته بسیار مناسب و مقرون به صرفه است چرا که با تکیه بر قدرت بسیار بالای ازن جهت ضد عفونی مواد غذایی و از بین بردن میکرو ارگانیسم ها- مانند سالمونلا و اشرشیا کلی، قارچ ها، کپک ها و دیگر عوامل بیماری زا- مصرف شوینده های شیمیایی بسیار کمرنگ می شود و خود ازن به دلیل نا پایداری پس از ضد عفونی تبدیل به اکسیژن می گردد و از طرفی با توجه به اینکه ازن 51 بار قوی تر و 3000 بار سریعتر از کلر عمل می کند بنابراین قدرت اکسید کنندگی بالا فعالیت و تاثیر گذاری سریع تر، نتایج بهتر و مطلوب تری را برای استریلیزاسیون نسبت به سایر روش ها در اختیار ما می گذارد.
ازن بدون در نظر گرفتن ماهیت هر نوع میکرواورگانیسم ، آنها را از محیط حذف کرده و در نهایت منجر به افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات می شود . استفاده مستقیم از ازن به عنوان ضد عفونی کننده در صنایع غذایی به صورت گازی یا محلول در آب جهت کاهش بار میکروبی از سال 2001 و با مجوز سازمان غذا و دارو آمریکا تحولی عظیم در روش های سنتی و معمول بهداشت در صنایع غذایی ایجاد کرده است . کاربرد چند جانبه ازن در صنایع غذایی و مراکز خدماتی مربوطه: شستشو و نگه داری گوشت ، مرغ ، ماهی و میگو و انواع سبزیجات شستشو و ضد عفونی تخته های کار، ابزار ، میز کار و سطوح شستشو و ضد عفونی دست پرسنل و سالن های کار مزایای استفاده از ازن در مراکز خدماتی : کاهش میزان مصرف آب کاهش قابل توجه شوینده های شیمیایی افزایش عمر مواد غذایی رعایت صحیح اصول بهداشتی مطابق با استاندارد های روز دنیا.